Voorzitter wenst iedereen een sportief seizoen!


Allereerst hoop ik dat ieder een heerlijke vakantie heeft gehad. En weer klaar is voor de voortzetting van het veldseizoen.Ik mag de aftrap doen met dit stukje.

 

We starten dit seizoen met 9 teams. De bezetting is over het algemeen goed.Bij de jeugd zou het fijn zijn wanneer daar nog wat aanvulling komt. De trainingen zijn ook weer gestart wanneer je dit leest. Je eerste spierpijn is al weer voelbaar. Ik heb gehoord dat de afsluitende activiteit, kamp van de jeugd en aansluitend het `all together toernooi` zeer geslaagd was met een verrassend grote opkomst. Of dat volgend jaar weer plaatsvind op deze locatie is onduidelijk. De ontwikkelingen rond ons complex en eventuele verhuizing zijn gaande maar geven nog geen duidelijkheid op korte termijn.

Dan wil ik nog even een punt aansnijden; Er was een tijd, zonder computer en internet, dat het `handbalkrantje` het enige officiële medium was waarin de leden werden geïnformeerd. Je wist wanneer je moest spelen, las de belangrijke ontwikkelingen van de club en kon tevens lezen wanneer je was ingedeeld om vrijwilligerstaken te verrichten. De tijden zijn veranderd. Nu kun je via Facebook, de website, onderling App- verkeer jezelf informeren over alle relevante zaken rond ASC`91. Dat maakt de noodzaak ons digitale clubblad te lezen kleiner. Wat gebleven is zijn nog steeds alle vrijwilligerstaken die het mogelijk maken een club draaiende te houden.

Het afgelopen veldseizoen liep in één opzicht niet helemaal naar wens. Het kan zijn dat niet iedereen het clubblad (helemaal) leest. In ieder geval is het met enige regelmaat voorgekomen dat de ingedeelde bardienst niet verscheen. En ieder wil toch graag een kopje koffie of een drankje kunnen nuttigen. Het is dus wenselijk dat ieder in de gaten houdt wanneer hij/zij hierin een taak heeft te verrichten. De kantine is het hart van onze vereniging dus laten we daarin allen de verantwoordelijk dragen dat dit hart op een prettige manier blijft kloppen. Kan je niet om wat voor reden dan ook, zorg dan voor vervanging. Ik hoop dat met dit bericht we weer alert zijn op dit onderwerp.

Rest mij ieder een prettig, gezellig en sportief veldseizoen te wensen.

Namens het bestuur,
Cor Kemmer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *