Verslag ASC’91 / Celeritas 30-11-14

Aan het begin van de wedstrijd gingen we vrij gelijk op. Wij waren als eerste vrij actief met de bal waardoor we al snel op voorsprong kwamen. Vervolgens zakte onze aanval en verdediging eigenlijk een beetje weg waardoor het bijna gelijk werd. We werden iets te gehaast en wilde in de aanval net iets te graag had ik het idee. Het leek wel of dit ons weer een boost gaf om het onderlinge spel weer op te bouwen. De verdediging werd weer sterker en we gingen veel op de break waar veel punten uit gehaald werden. We gingen de rust in met een tussenstand van 9-15.

Na een kort gesprek met coach Carla ging de tweede helft een stuk beter van start. Celeritas was al aardig moe waardoor wij nog meer gebruik konden gaan maken van de breaks. Hierdoor werd het af en toe wel een beetje slordig omdat we dan weer teveel op de break gingen waardoor de rust in het spel verdween. Nadat we zelf uiteindelijk ook wel een beetje moe werden kwam de rust al snel terug maar dit betekende niks voor het aantal doelpunten die werden gescoord. De verdediging stond goed en de aanval was in vergelijking met Celeritas beter.

Ook werden we super goed gesteund door Chris en Nina die het allemaalgoed oppikte en Leonie die jammer genoeg toeschouwer moest zijn.

Kortom was dit niet onze beste wedstrijd maar wel eentje die we hebben gewonnen!

Anouk van der Veer
Keeper DA1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *