Verslag ASC DA1 tegen LHV/ASC DA1

DSCN0113De dames A moesten tegen de dames A van Ton dus LHV/ASC. Met Nienke eerste helft op doel begon de wedstrijd voortvarend. Het was Leonie die al na 3 min de 1-0 op het scorebord liet verschijnen . Maar de tegenpartij had Kelly en die maakte na 10 minuten de 1-1.  De wedstrijd ging gelijk op en beide partijen hadden er zin in!

Af en toe werd er flink gelachen. Vooral bij botsingen! Het was een aardig eerste helft om vanaf de zijkant als toeschouwer toe te kijken. Het was dan ook Danique die 5 min. voor de rust een breakout kreeg en er 8-6 van maakte. Er vielen voor rust nog een paar goals en we gingen de rust in met 10-7 voor ASC.

De tweede helft ging Nienke spelen en stond er een ander op goal en er werd weer gespeeld zoals in de eerste helft. Na mate de wedstrijd vorderde begon ASC uit te lopen. Met mooie doelpunten van Kim en Anouk was haar doel ook goed aan het verdedigen. Ze hield 2 penalty’s tegen en nog een paar keer enkele ballen die haar richting op kwamen. Aan beide zijde werd er hard gewerkt en vielen de punten bij ASC meer dan bij LHV/ASC.

Het was dan ook 17-12 toen Jan van de Kuil affloot voor einde wedstrijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *