Toernooi C-Jongens

DSCN0123Zaterdag 13 juni vond het jaarlijks afsluituitje van het seizoen op het programma voor de C-jongens. Het toernooi in Apeldoorn! Helaas kon niet iedereen bij deze dag aanwezig zijn. Zo is Nick geblesseerd aan zijn enkel en deed Antoine niet mee, omdat hij gestopt is met handbal. Gelukkig kon de nieuwe aanwinst Martijn wel meedoen.

Afgelopen jaren hebben de jongens geboft met het mooie weer, maar dit jaar was het een stuk frisser en hebben we een paar druppels regen gehad. Natuurlijk mocht dat de pret niet bederven en de stemming zat er bij de jongens en de meegereisde supporters goed in.

De eerste wedstrijd was tegen Achilles. Op het NK eerder dit seizoen hebben de jongens tegen deze ploeg een mooie overwinning weten te behalen. Vandaag verliep de wedstrijd een stuk moeilijker. Veel pech! De ballen raakten vooral de lat i.p.v. het net en uiteindelijk hebben we de wedstrijd onnodig verloren. Door het natte weer verliep de tweede wedstrijd tegen Comtas ook stroef. Deze wedstrijd werd uiteindelijk ook verloren. Snel vergeten en ons weer focussen op wedstrijd 3.

Om 13.45 uur werd de derde wedstrijd tegen Huissen gespeeld. Het weer was inmiddels opgeknapt en de zon begon te voorschijn te komen. De jongens gingen er weer vol voor en ditmaal werd de wedstrijd winnend afgesloten. Hierdoor mocht het team voor de 3/4e plaats spelen. Ook deze wedstrijd werd  tegen Huissen gespeeld. Een moeilijke pot, want zij wilden natuurlijk revanche nemen. De wedstrijd ging gelijk op en tot het laatste moment was het spannend. In de laatste minuut kreeg ASC’91 een penalty die door Giovanni benut werd.  Yes, 3de geworden!

Na de laatste wedstrijd hebben de C-jongens afscheid genomen van Thijs die stopt met handballen en van coach Jan die stopt met coachen. Thijs en Jan bedankt!

We hebben weer een super leuke dag gehad en we hebben zin in het nieuwe seizoen! Fijne vakantie allemaal!

Bekijk hier alle foto’s van het toernooi.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *