Scheidsrechters gezocht

Vind jij het leuk om een wedstrijd in goede banen te leiden? Wil jij de vereniging helpen en tevens sportief bezig zijn? Dan zoeken we jou!

1. Nee, het hoeft niet iedere week!
2. Nee, je hoeft geen spelregel nerd te zijn!
3. We hebben je nodig!

Het is iedere week weer een puzzel om voor alle wedstrijden een scheidsrechter te vinden. Dankzij een kleine maar zeer gemotiveerde groep scheidsrechters lukt dat bijna iedere week wel weer. Op sommige mensen moet wel een heel zwaar beroep worden gedaan. En ook zij zijn wel eens verhinderd of geblesseerd. We zijn daarom dringend op zoek naar (jeugd)leden/ouders/verzorgers die twee uurtjes per week over hebben en onze vereniging willen helpen door een wedstrijd te fluiten. 

Het hoeft dus niet iedere week!
Nee, dat mag natuurlijk wel. Maar als we één keer in de paar weken een beroep op je kunnen doen dan wordt alles al veel makkelijker. Dan is het ook eenvoudiger om rekening te houden met wensen ten aanzien van teams en tijden. Bijvoorbeeld een wedstrijd voor of na die van je zoon of dochter. Je kunt ook opgeven welke zondagen je wel en niet kunt, dan houden we daar vooraf rekening mee.

Je hoeft geen spelregeldeskundige te zijn!
Natuurlijk moet je wel iets van spelregels weten, maar je hoeft nu echt nog niet alle regels tot in de detail te kennen. Bij genoeg animo organiseren we spelregelavonden waar de belangrijkste regels ter sprake komen. We verwachten natuurlijk ook niet dat je foutloos fluit. Fouten maken hoort er nu eenmaal bij. Als je goed met mensen om kunt gaan zal het leiden van een wedstrijd je ook wel lukken!

We hebben je nodig!
Zonder scheidsrechter geen wedstrijd. Als het aantal teams blijft stijgen en we geen nieuwe scheidsrechters vinden zullen we niet anders kunnen dan teams verantwoordelijk maken voor hun eigen scheidsrechter. Dan doen we liever niet! Eigenlijk vinden we dat ieder team tenminste één ouder of speler moet leveren die regelmatig fluit. Ook op de senioren willen we een beroep doen. We kunnen het niet alleen. Help jij onze vereniging?

Geef je op
Hebben we je overtuigd? 🙂 Geef je dan op bij Jeannette v.d. Kuil via jvandekuil@xmsnet.nl of 033-4805726.
We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Ook dan helpt Jeannette je graag verder!