Patrick Kersten geeft C-Jongens een gast training!

Woensdag 15 Oktober,

Deze avond kregen de C-jongens geen trainen van Kevin, maar van Patrick Kersten o.a. oud lid van HV Amersfoort, ASC’91, Aalsmeer en oud speler van het Nederlands team. Hij is nu trainer van de dames van VOC.

Patrick was bij de laatste veldwedstrijd op het veld en werd door een van de coaches gevraagd of hij een keer tijd had om de jongens een keer te trainen. Woensdag 15 oktober werd de dag.

Iedereen -behalve Nick- waren aanwezig en de jongens moesten eerst een potjes warm lopen. Normaal hebben ze commentaar, maar nu hield iedereen zijn mondje dicht. Patrick had hun laatste wedstrijd tegen SDS gezien en heeft ze uitgebreid uitgelegd wat ze fout hadden gedaan. De jongens werden dingen geleerd en ook Kevin leerde er weer wat bij. Angeline en Carla waren aan de kant de training aan het bekijken en ik denk dat ze ook wel wat erbij hebben geleerd.

Wij danken Patrick dat hij hiervoor tijd heeft genomen en dat de training nog lang bij de jongens blijft hangen en dat ze er wat van hebben geleerd. We zien het wel als de zaal competitie begint.

Groetjes,
Jeannette

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *