Beste leden,

Mag ik mij even kort voorstellen als nieuwe voorzitter;

Cor Kemmer. Voor de meerderheid een bekende. Voor de volledigheid kort wat feiten; 54 jaar. Handbalverleden vanaf 9 jaar. Getrouwd en 3 kinderen waarvan 1 spelend bij de dames A, Wieske. Ik werk mijn hele carrière in de jeugdhulpverlening waarvan de laatste 5 jaar als mediator/ bemiddelaar in echtscheidingszaken.

Wat Jan Willen van Essen destijds inluidde met `ik ga het om te beginnen een jaar proberen` is uitgelopen op 12 jaar voorzitterschap. Het stokje is door mij overgenomen met dezelfde insteek…….

Wat gaat er veranderen?
Laat ik beginnen met wat er blijft; wat mij betreft een sportieve en gezellige vereniging waar winnen en verliezen op een faire wijze plaats vindt! Een vereniging met een kern van vrijwilligers die zich al jaren inzet. Waardoor, ongemerkt, er een vanzelfsprekendheid bestaat dat zaken praktisch goed lopen, er jaarlijks een scala aan activiteiten langskomt en hiermee wordt getracht de genoemde sfeer en cultuur levend te houden. Met vooral aandacht voor de jeugd; blijven aansluiten bij hun sportieve en sociale behoeftes. Behoud en liefst groei van teams.

Ik zal als gezicht en klankbord voor de vereniging beschikbaar zijn. Samen met bestuur en commissies ons blijven inzetten voor een sportieve vereniging waarin ieder zich veilig en welkom voelt. Ik sta open voor vragen of tips, dus trek aan mijn jasje als er iets temelden valt. Laten we ons ieder en op eigen wijze inspannen voor een gezonde vereniging. Een vereniging welke zijn 25- jarig jubileum in zicht heeft.

Rest mij nog namens bestuur Jan Willem te bedanken voor zijn betrokkenheid en inzet gedurende de afgelopen 12 jaar!

Groet,
Cor Kemmer.

1 thought on “Beste leden,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *