Heren 1 speelt eerste wedstrijd van het seizoen

DSCN0222

Na een jaar geen herenteam te hebben gehad is de vereniging erg blij dat we dit jaar weer een herenteam hebben! Het team -bestaande uit maar liefst 17 mannen- traint al sinds het buitenseizoen vol enthousiasme om met genoeg zelfvertrouwen te starten aan het zaalseizoen. 

Na een aantal weken flink trainen (sommige uit het team hebben nooit eerder gehandbald) stond zondag 25 oktober de eerste wedstrijd op het programma. De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Omega. Niet voor alle teamleden een onbekende tegenstander, want in het verleden werd al vaker tegen deze vereniging gespeeld. Het was helaas een valse start, want er werd met 14-22 verloren.

Ondanks het verlies zat de sfeer er bij zowel de mannen als de supporters goed in! Op de tribune zaten veel supporters die de heren bleven aanmoedigen. Over en weer werd er gescoord en zelfs de teamleden die nog niet eerder hebben gehandbald wisten een doelpunt te maken. De supporters vonden het super om de jongens weer aan te moedigen en hebben alle vertrouwen in volgende week wanneer er gespeeld wordt tegen Voice om 20.50 uur. Komen jullie dan ook de mannen weer aanmoedigen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *