E-jeugd leert nieuwe spelregels tijdens spelvisie toernooi

De E jeugd heeft zondag 9 september een spelvisie toernooi gespeeld in Baarn. Het toernooi was bedoeld om de E jeugd de nieuwe spelregels aan te leren. Er waren mensen van het Nederlands handbal verbond, die gingen alles uitleggen.

Ieder team heeft 2 wedstrijden gespeeld om de spelregels te oefenen. Het ging dus niet zo zeer om de uitslag maar vooral om het oefenen van de regels. 

De eerste wedstrijd van Asc was tegen het jongens team Leidse Rijn E2. Opstelling van Asc’91 was: Robyn, Stefan, Sem, Noore, Senna, Marith, Pernille en Meike. De jongens waren snel maar Asc was slimmer en hadden vaak de bal onderschept. Sem heeft de wedstrijd gekeept en heeft veel moeilijke schoten tegen gehouden. De wedstrijd was spannend maar Asc heeft verloren met 9-7. Pernille heeft over het hele veld heengerend en vaak gescoord. 

De tweede wedstrijd van Asc was tegen Bdc, en hebben ze gewonnen met 12-8. Asc heeft vaak de bal onderschept en daarom ook vaak een mooie aanval op kunnen zetten en scoren. Stefan heeft de wedstrijd gekeept en veel ballen tegen gehouden. Senna was super goed aan het vrijlopen en heeft daardoor mooie doelpunten kunnen maken.

Het was een gezellige ochtend met goed handbal en we hebben veel zin in het komende seizoen met de leuke E-tjes!

Groetjes,
Anouk Cornelisse