Dames Senioren speelde Amersfoortse derby

IMG_2998Zondag 2 November in Sporthal Nieuwland was er de handbal derby Fidelitas – ASC’91 dames senioren. Het was een heel mooie na zomerse herfstdag, weinig publiek op de tribune. Voor ASC was er daar Jan Kamphuis en Jeannette .

De wedstrijd begon goed voor Fidelitas, al gauw maakten ze het eerste doelpunt. ASC kwam het eerste kwartier maar moeilijk op gang en 15 minuten verder stond het op het scorebord al gauw 4-0 voor Fidelitas. Maar toen kwam ASC op gang en daar viel het eerste doelpunt dat van Ilse af kwam. Nu kwamen de dames in actie en vielen de doelpunten aan de kant van ASC.  Ze kregen de eerste helft ook 2 penaltys en 5 minuten voor rust stond de teller op 6-6. Bij de laatste 2 minuten voor rust was het de vraag wie de rust inging met 1 doelpunt voorsprong. Bij ASC lukte het niet en was het Fidelitas die met 7-6 de rust inging.

In de tweede helft net als in de eerste helft kreeg ASC kansen genoeg zoals break-out van Esmeralda ging er niet in en de ballen van Carla raakten steeds de lat. Maar als ze ze er in gooide was dat een hele mooie. En Corina was ook goed aan het keepen en die erin gingen waren niet te pakken.De tweede helft ging gelijk op en dan was het weer gelijk of Fidel scoorde en dan weer ASC. Ik weet niet hoe de dames het gepland hadden maar ook in de tweede helft waren de laatste 5 minuten erg spannend. ASC kreeg wel kansen maar het lukte niet meer en het was Fidelitas die in de laatste minuut het winnende doelpunt maakte. Eindstand 13-12.

Een trouwe supporter.

IMG_2997

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *