Dames 2 ASC/LHV zaalkampioen!

Dames 2Zondag 20 maart konden Dames 2 ASC/LHV kampioen worden in de zaal voor het seizoen 2015-2016. Er moest dan wel gewonnen worden van Leidsche Rijn 4. Ze stonden samen op de eerste plaats, maar met een doelpuntverschil van 3 stond Leidsche Rijn bovenaan. Dus de dames waren erop gebrand om deze wedstrijd te winnen. De wedstrijd werd gefloten door Jan van de Kuil en Otto de Ruiter. De sfeer in de zaal was goed, er waren veel fans om de dames aan te moedigen. Met Danique op doel begon de wedstrijd goed voor de dames en al snel werd het eerste doelpunt gescoord. De score liep in korte tijd op naar 6-2. Kelly was goed op dreef, want de ballen die ze kreeg vlogen het doel in. De scheidsrechters hadden de wedstrijd goed onder controle, er werden verschillende tijdstraffen en penalty’s uitgedeeld. Alle dames waren in vorm en de coach ook, want als je boven op de tribune zat kon je zijn stem niet missen. Bij de rust stond het 12-6 voor ASC/LHV. Na een peptalk van de coach begonnen ze aan de tweede helft. Leidsche Rijn kreeg geen enkel moment de kans om dichterbij te komen en al gauw kwam voor ASC/LHV het getal 20 in zicht. De tegenpartij scoorde ook nog verschillende keren, maar ASC/LHV kwam bij de 25. Dat was ook de eindstand: 25-13. Goed gedaan meiden!
Na afloop reikte Marita Voogt (voorzitter van LHV) bloemen uit en hadden Angeline, Carla en Petra champagne en brownies voor de meiden. Nog even op de foto, samen met Nico, hun trouwe fan.
We hebben dit zaalseizoen twee kampioenen. De A-Dames van Carla waren een week eerder op een eerste gedeelde plaats geëindigd, samen met Volendam. Echter Volendam had een hoger doelsaldo. Voor ons zijn ze natuurlijk wel de KAMPIOENEN. Ze hadden er hard voor gewerkt, dus twee trotse coaches Carla en Ton. Nu op naar de veldcompetitie!

Jeannette.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *