C1 vertegenwoordigt Amersfoort tijdens NK handbal

DSC_3824Op zondag 26 april organiseert Stichting Binnensport Boekel in samenwerking met handbalvereniging HaBo’95 de finaledag NK C-jeugd jongens breedtesport. 10 teams uit heel Nederland waaronder ASC’91 zullen dan onderling uitmaken wie zich breedtesport-kampioen van Nederland mag noemen.

De C-jongens zijn als tweede geëindigd tijdens de zaal competitie (poule NW (MN) 02) en zijn daardoor uitgenodigd om deel te nemen aan het NK. Het team heeft onder begeleiding van trainer Kevin Beuman zich goed voorbereid op het toernooi.

De jongens hebben gasttrainingen gehad van oud international Patrick Kersten en hebben erg veel geleerd van deze ervaren handballer en trainer. De extra trainingen en vele uren handballen zijn natuurlijk niet ten koste gegaan van de gezelligheid!

Zondagochtend 26 april vertrekken de jongens om 08.00 uur vanaf de Parelhoenstraat richting Boekel. Zo zijn zij ruim op tijd aanwezig en kunnen ze zich goed voorbereiden op de eerste wedstrijd! De wedstrijden worden gespeeld in Sporthal de Burcht te Boekel en starten om 10.00 uur. De finalewedstrijden zullen vanaf 14.30 uur plaatsvinden.

Programma 1ste ronde
10.00 uur hal B: ASC’91 – Achilles
10.50 uur hal A: Swift Helmond – ASC’91
11.40 uur hal B: Olympia – ASC’91
13.20 uur hal A: ASC’91 – Unitas Rolde

Kom jij onze jongens ook aanmoedigen? Bekijk hier het hele programma.

Wij wensen de jongens veel succes en vooral heel veel plezier komende zondag! Hoe het toernooi ook verloopt wij zijn als vereniging super trots op dit team. Toi-toi-toi Thijs, Thomas, Finn, Giovanni, Sander, Justin, Nick, Roël, Willem en Antoine!!

2 thoughts on “C1 vertegenwoordigt Amersfoort tijdens NK handbal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *