C-Jeugd kampioen!

IMG-20141005-WA0039Zondag 5 oktober was de laatste wedstrijd van de eerste helft veldcompetitie. De C-jongens moesten naar Hoofddorp en speelde tegen Lotus. Het weer was goed om te spelen en de jongens hadden er zin in. Niet iederen was aanwezig ,Roel en Nick waren afwezig maar Luca van de D-Jeugd deed mee. Vanaf de eerste tot de laatste wedstrijd hebben de jongens dit veldseizoen een heel goede prestatie geleverd!

Het afgelopen seizoen was geen goed seizoen voor de jongens geweest. Dit seizoen isĀ anders, ze begonnen met een keeper wissel: Thomas ging van spelen naar keepen en Willem van keepen naar spelen. En wat bleek; Thomas is een keeper in spe en heeft zijn doel in alle wedstrijden goed verdedigt en heeft er weinig door gelaten.

Vorige week hadden ze met 7-6 van SDS gewonnen wat genoeg was om op de eerste plaats te komen. SDS was uit gespeelt dus de wedstrijd tegen Lotus was crusiaal om de eerste helft als kampioen af te sluiten. En dat hebben ze gedaan de eindstand was 11-19. Heel goed gedaan jongens jullie kunnen het wel. Blijf goed trainen en plezier in het spelletje hebben. Jullie coaches mogen trots op jullie wezen. Bij de tweede helft veld worden ze weer bij andere teams ingedeeld.

Een vaste supporter.

2 thoughts on “C-Jeugd kampioen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *