Bericht van de voorzitter

Beste leden,
En toen was er een virus…..
De wereld en dus ook het handbal ligt al even stil. Elkaar niet zien en spreken, niet trainen, geen wedstrijd spelen en niet samen zijn op het terras op de Parel is voor het eerst in onze sportgeschiedenis een feit!
Het zijn vreemde en ontregelende tijden. Ik hoop vanuit hier dat ieder nog gezond is en ook geen familieleden heeft die door het virus zijn getroffen.
Het is nu nog onduidelijk hoe lang deze situatie duurt en wanneer de tijd aanbreekt dat we ons (sport)leven beetje bij beetje weer kunnen oppakken. Dus we zullen deze tijd moeten uitzitten.
Jezelf fit houden, kleinschalig je leven leiden. Voor sommigen is dat legpuzzels vanaf 1000 stukjes maken, een ander slaat aan het lezen en nog veel meer mensen ruimen hun huis op. Wachttijden bij vuilstort ROVA of rijen bij de bouwmarkt van mensen die alvast aan een frisse Corona vrije tijd werken.
Hoe dan ook, Ik wens ieder nog een zinvolle tijd in deze bijzondere periode. Ik zie uit naar het moment dat ‘alles weer normaal is’ en we elkaar weer treffen zonder 1.5m in gedachten.
Namens het bestuur,
Cor Kemmer